top of page
15-mands poolsommerhus udlejes
Billiard, bordtennis, spa, pool, sauna

Kontakt: jb@norbygaard.dk - 20321092

15-mands poolsommerhus udlejes

 

Ved Flovt Strand, i Sønderjylland, ligger dette 235 kvm store feriehus. Feriehuset er opført i 2011 og er yderst velindrettet med moderne, komfortable møbler. Alle rum i huset er lyse og dejlige at opholde sig i. 

 

Det store køkken/alrum/stue vil ganske naturligt blive jeres samlingspunkt, når I da ikke lige boltrer jer i poolrummet med den store swimmingpool og spabadet eller i aktivitetsrummet med bl.a. billard og bordtennis. I alrummet findes et stort vindue, der giver et fantastisk lysindfald og en dejlig udsigt til haven. I alrummet, aktivitetsrummet og poolrummet er der lavet specielt lyddæmpende lofter således, at lydniveauet fra de forskellige aktiviteter aldrig bliver for højt. 

 

Her er der god plads til den store familie eller flere familier, der gerne vil holde ferie sammen. Der er 10 minutters gang til en rigtig dejlig sandstrand, hvor sommeren kan nydes med badeture - eller traveture, hvis I har valgt at holde ferie i efteråret. 

 

Haderslev er en attraktiv by kun 15 minutters kørsel væk, hvor I finder mange hyggelige specialbutikker. Måske har I lyst til lidt længere udflugter, så kunne en tur til den dejlige ø Årø være en mulighed; naturen her er enestående. Skal børnene bestemme kunne Legoland i Billund eller Danfoss Universe på Als være gode udflugtssteder.

 

 

Kontakt Jes for et uforpligtigende tilbud. 

jb@norbygaard.dk

bottom of page